Made with MAGIX by Mat Maessen

Wandelnetwerken Zuid-Holland

Op deze pagina staat een kort overzicht van de wandelnetwerken in de provincie Zuid-Holland.
© Alle rechten voorbehoudem. Niets uit deze website mag worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt via internet, door middel van druk, of film, fotokopie of op welke andere wijze dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de maker van deze website. Bij het maken van deze website is door de maker de grootst mogelijke zorgvuldigheid in acht genomen. De maker van deze website is echter nimmer aansprakelijk voor fouten in de informatie. Deelname aan de wandelroutes zoals op www.wandelknooppunt.nl gepubliceerd is altijd voor eigen risico. De maker van deze website is nimmer aansprakelijk voor schade opgelopen tijdens een der wandelroutes.
In de zomer van 2014 werd in de provincie Zuid-Holland het eerste wandelnetwerk geopend. Inmiddels is er in de provincie in totaal zo’n 3500 kilometer wandelnetwerk aangelegd. Volgens planning zal er eind 2018 een nagenoeg provincie dekkend wandelnetwerk zijn van in totaal zo’n 4000 kilometer. Alblasserwaard –Vijfheerenlanden Vanaf april 2017 ongeveer 570 kilometer wandelnetwerk in de gemeentes Giessenlanden, Gorinchem, Hardinxveld- Giessendam, Leerdam, Molenwaard en Zederik. Bollenstreek Sinds 2014 ongeveer 100 kilometer wandelnetwerk in de gemeentes Hillegom, Katwijk, Lisse, Noordwijk, Noordwijkerhout, Oegstgeest en Teylingen. Drechtsteden Sinds 2015 ongeveer 190 kilometer wandelnetwerk in de gemeentes Alblasserdam, Dordrecht, Papendrecht en Sliedrecht. Duin, Horst en Weide Sinds 2014 ongeveer 200 kilometer wandelnetwerk in de gemeentes Leidschendam-Voorburg, Voorschoten en Wassenaar. Goeree-Overvlakkee Sinds 2016 ongeveer 375 kilometer wandelnetwerk in de gemeente Goeree-Overvlakkee. Gouwe Wiericke  Sinds 2016 ongeveer 250 kilometer wandelnetwerk in de gemeentes Bodegraven-Reeuwijk, Gouda en Waddinxveen. Hof van Delfland Sinds 2015 ongeveer 900 kilometer wandelnetwerk in de gemeentes Capelle aan de IJssel, Delft, Den Haag, Lansingerland, Maassluis, Midden-Delfland, Pijnacker-Nootdorp, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Vlaardingen, Westland, Zoetermeer en Zuidplas. IJsselmonde Sinds 2014 ongeveer 225 kilometer wandelnetwerk in de gemeentes Barendrecht, Hendrik Ido-Ambacht, Ridderkerk en Zwijndrecht. Krimpenerwaard Sinds 2014 ongeveer 200 kilometer wandelnetwerk in de gemeentes Gouda, Krimpen aan de IJssel en Krimpenerwaard. Rijn- en Veenstreek en Zoeterwoude Vanaf februari 2017 ongeveer 450 kilometer wandelnetwerk in de gemeentes Alphen aan de Rijn, Kaag en Braassem, Nieuwkoop en Zoeterwoude. Voorne-Putten-Rozenburg Sinds 2016 ongeveer 375 kilometer wandelnetwerk in de gemeentes Brielle, Hellevoetsluis, Nissewaard en Westvoorne.
Terug
Site Navigation
© Lorem ipsum dolor sit Nulla in mollit pariatur in, est ut dolor eu eiusmod lorem

Wandelnetwerken in

Limburg

Dit is de hoofdpagina over de wandelnetwerken in de provincie Limburg. Deze pagina geeft U informatie over de wandelnetwerken in deze provincie. Met deze informatie hoop ik U geinteresseerd te maken in de wandelmogelijkheden binnen de provincie Limburg. Via de menuknop “Wandelnetwerken Limburg per gemeente” kunt U kiezen in welke gemeente U graag wil wandelen. Via het scherm dat daarop volgt kiest U dan in welke plaats U wilt wandelen via het knooppuntensysteem. Daarna kiest U welke afstand U ongeveer wilt wandelen. Alle wandelingen beginnen in de nabijheid van een horecapunt. Steeds na ongeveer 5 kilometer is er een mogelijkheid om een pauze in te lassen bij zo’n horecapunt. Veel wandelplezier.
MyWebsite.com

Limburg

Limburg is de meest zuidelijke provincie van Nederland. Hoofdstad van

Limburg is Maastricht. Andere belangrijke gemeenten van Limburg met meer

als 50.000 inwoners zijn Venlo, Roermond, Sittard-Geleen en Heerlen.

Maastricht

VVV Limburg

VVV Limburg

Zuid-Limburg Amstel Gold Race

De Amstel Gold Race in Zuid-Limburg is het meest bezochte gratis evenement in 2013 in de provincie Limburg. Andere belangrijke gratis evenementen in de provincie Limburg zijn: de kermis van Weert, Kerststad Valkenburg, Preuvenemint in Maastricht, Venloop in Venlo en diverse vasteloavendfestiviteiten in geheel Limburg.

Nationaal Park De Meinweg

De Nationale Parken in Limburg zijn: Nationaal Park de Groote Peel,

Nationaal Park de Maasduinen en Nationaal Park de Meinweg.

De Nationale Landschappen in Limburg zijn: de Gelderse Poort en Zuid-Limburg.